Modeli cipela koje morate imati ovog leta

Bez obzira koliko cipela imamo u ormaru, nikada nije dovoljno. Klasične ili trendi, svake sezone želimo najzanimljivije dizajne u našoj kolekciji.  

Ako želite najnovije trendi cipele na nogama, u nastavku otkrijte must have modele za leto 2021. Ovi modeli će se uklopiti uz sve vaše odevne kombinacije i omogućiti vam da izgledate kao prava influenserka koja prati najaktuelnije modne trendove.

Proverite da li već imate sve modele sa naše liste!

1. Moderne ravne papuče

U prošivenoj, mrežastoj ili pletenoj verziji, ravne papuče su ove godine u modi i daju posebnu notu  našem izgledu.

2. Japanke sa masivnim đonom

Vrući trend devedesetih koji je osvojio sve trendi devojke sa Instagrama. Ukoliko pratite profile svetskih influenserki ove modele ste sigurno videli.  Tako udobne papuče se mogu nositi svuda – od plaže do vaše popodnevne šetnje.

3. Tata sandale

To je veliki letnji trend inspirisan prošivenim sandalama Chanel. Udobne su, moderne i savršen su izbor za celodnevni izgled na ostrvu i gradu.

4. Sandale sa trakama

Bilo u „tanga“ ili u klasičnoj verziji, sandale sa tankim trakama koje se motaju oko zgloba ostaju na vrhu trendova i mi ih volimo jer drže stopalo stabilnim i definitivno su udobnije od drugih modela sa visokom potpeticom.

5. Platnene patike

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasiia (@sania_camelli)

All Star Converse patike od platna su veliki trend ovog leta. Trendi devojke ih vole jer su lagane i lako se uklapaju uz sve odevne kombinacije.

6. Mokasine

One su otmene, udobne su i možete ih nositi od kancelarije do noćnog izlaska. Možete, naravno, da preferirate modele u svetlim bojama koji su idealni za dane leta.