MODA / Vesti

Vesti

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević predstavila novu kolekciju

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević predstavila je novu kolekciju atraktivnog naziva. Kako je teklo stvaranje Summerland-a?

I tek tako svet je stao. Posle dva meseca krizne situacije ulazimo neizvesno u letnju sezonu. Čak je delovalo da će biti otkazana. Međutim, optimizam je pobedio i prvi zraci Sunca probudili su summer vajb. Tako je i moja nova kolekcija nastavila svoj tok sa prvim tragovima svetlosti dana. Nazivom Summerland demantujem činjenicu da je leto otkazano. Jarke boje žute, crvene i plave srž su same kolekcije, dok je nijansa aktuelne lavande noseći kolorit kolekcije. Igre oversize karnera i prugastih printova u boji mora vode nas na Capri, dok nežni floral printovi i oker nijanse u Južnu Francusku. Obilazimo najaktuelnije letnje destinacije kroz lepršave i zavodljive haljine koje su praktične da se nose 24/7, bilo uz patike, ravnu obucu ili stikle sa svecanijom stilzacijom.  

Prugasto platneni kompleti idealni su za tople dane, a njihova praktična primena ogleda se kroz dva stajling principa: machy-machy i mix&mach. Poslovni summer look rezervisan je za već prepoznatljive krojeve mojih odela koji su asimetrično upotpunjeni dominantnim karnerom. Za vrele noći selimo se u Monte Karlo atmosferu uz ekstravagantne šljokičaste toalete. I ukoliko ne odemo na letovanje, uz puno maste leto mozemo dovesti u nas gardarober.

Krenite sa nama na put oko sveta.