Mona – 30 godina

Simboličnih 30 devojaka u 30 modela za 30 godina kompanije bio je šou kojim je Mona obeležila svoj rođendan u novootvorenom hotelu Mona Plaza na Dorćolu.

Spektakularnu reviju koja je okupila ne samo poznate zvanice, već i manekene koji su obeležili modnu scenu Srbije i sveta, otvorila je muza Žan Pol Gotjea – Jelena Ivanović.

Sledile su je Marija Tarlać, Tamara Paunović, Ines Jevrosimović, Nataša Rašić, Slađana Tesla, Marina Đorđević, Ivana Momirov, Zorana Sjekloća, Nina Relja.  Na ovaj simboličan način Mona je okupila manekene koji su rasli zajedno sa kompanijom.

Revija visoke mode  čiji su autori kreatori Mone – Kristina Gajić, Ana Pavlović, Marina Korać, Ana Tara Radonjić i Dunja Sabljić, pripremana je tokom cele 2019- te godine. Na izradu svakog modela utrošeno je od 30-50 sati ručnog rada. Veoma zahtevne konstrukcije i upečatljivi detalji rezuatat su timskog rada kreatora, modelara i konstruktora kompanije.  Posle niza uspešnih komercijalnih kolekcija, Mona je rođendanskom  Houte Couture kolekcijom zapravo prikazala  kako i na koji način je moguće interpretirati najzahtevnije couture haljine kao i da može stati rame uz rame sa svetskim modnim kompanijama. Šta Mona dalje priprema ostaje da vidimo, ali je sasvim jasno da je lestvica visoko postavljena.