Izabrali smo za vas povoljne i efektne letnje sandale

Kao da uživanje u kupanju i sunčanju nije dovoljno – leto obožavamo i zato jer nam daje priliku da nosimo najlepše modele sandala koji se mogu pronaći na policama radnji. Svoje letnje favorite mi smo pronašli u Deichmannu, gde nas je već na prvi pogled oduševio izbor boja, modela i stilova. Evo koje modele smo izdvojili kao letnji artikl koji baš morate da imate u svom ormaru.

Izdužite nogu uz pomoć platforme

Kožne sandale, robusnih detalja poput kaiša i rajsfešlusa, uz dodatak glomazne platforme jedan su od najtraženijih stilova ovog leta. Naslanjajući se na grunge look koji smo obožavali i u hladnijim mesecima, ove jedinstvene sandale sjajno će se upariti uz kontrastne komade poput haljinica cvetnog uzorka, laganih topova i suknji, a posebno lepo izgledaju u kombinaciji koja asocira na stil 90-ih – kompleta topa i suknje ili pantalona ravnog kroja. U Deichmannu smo pronašli veliki izbor trendy glomaznih sandala, a ova tri modela naš su favorit! 

Istaknite ten zemljanim nijansama

Romantične modele ravnih sandala u nude nijansama i sa pletenim detaljima i od prirodnih materijala obožavamo da nosimo u kombinaciji s voluminoznim maxi suknjama i haljinama i dodatkom šešira i pletene torbe. Sve modele ravnih sandala u ovom stilu smo uspešno kombinovali i sa odgovarajućim torbama, jer osim obuće, Deichmann je i izvrsna destinacija za kupovinu torbi i rančeva. Zemljane boje, metalik efekat i pokoji sjajni detalj garantuju da će ovo biti najromantičnije leto do sada!

Eksplozija boja

Leto je idealno vreme za isprobavanje neočekivanih kombinacija boja i uzoraka. Poigraj se sa svojom garderobom i unesi malo živosti uz modne dodatke u neodoljivim bojama. Od sandala s potpeticom do udobnih ravnih modela sandala i papuča – u Deichmannu ovog leta glavnu reč vode nijanse ružičaste, lila, zelene i nežne, plave boje. Izbora ne nedostaje, pa u Deichmannu možeš izabrati sandale u nijansi koja će se idealno uklopiti uz ostatak komada u tvom ormaru, a ako se još uvek bojiš da se oprobaš u kombinovanju, zapamti kako će svaki od ovih modela sjajno izgledati u  kombinaciji s pantalonama ili odećom neutralnih boja poput bež ili bele.

Uživajte u letu i najlepšim sandalama koje vam garantuju udobnost i kvalitet.  Svoj novi omiljeni model letnje obuće svako će pronaći u Deichmann prodavnicama koje tradicionalno donose najveći izbor stilova za žene, muškarce i decu.  

Foto: Promo

Tekst: Promo