MUST HAVE ove jeseni

Ukoliko želite da vaš outfit učinite u isto vreme i modernim i udobnim, pravo rešenje su patike koje su adekvatne i za šetnju i za džoging…

Dovoljno dugo smo koračale bose po plažama ili u omiljenim sandalama kroz grad. Kraj leta se približava sitnim koracima i pravo je vreme da se uskoči u nešto udobno i meko. Bosim stopalima je potreban siguran pratilac u novim izazovima koje dolaze, pre nego što obrišemo prašinu sa čizmica.

Zato što pre uskačemo u naše omiljene udobne patike koje su praktične i zgodne za sve prilike. Danas nam je bar lako, možemo izgledati izazovno i moderno čak i u sportsko elegantnoj kombinaciji, jer su nam aktuelni modni trendovi olakšali uklapanje patika uz različite odevne komade. 

Ako ste ove jeseni rešile da malo intenzivnije radite na svom fizičkom izgledu, biće vam neophodne udobne patike za trening. Ako volite da pešačite i provodite vreme u prirodi, opet će vam trebati praktične patike za neravne terene. Ili ako volite da prošetate po gradu u sportskoj kombinaciji, laganoj haljini ili ležernoj teksas suknji, neminovno ćete tragati za dobrim modnim patikama.

Jasno vam je da je ove jeseni akcenat na patikama, ali ne bilo kojim, jer to ne bi bilo interesantno. U pitanju su brendirane trendi patike koje su vrlo izazovne i nesvakidašnje, jer ih nema u slobodnoj prodaji. Jedini način da ih posedujete je – da ih osvojite!

LIDL vam nudi priliku da budete u timu onih najsrećnije ruke i da prošetate ove patike esencijalnih boja. Kao stvorene za sve izazove koje stavite pred njih, od vas se očekuje da se takmičite i osvojite ih, što nije toliko teško, jer su zaista vredne truda.

Ove jedinstvene LIDL Esmara i Livergy brendirane patike će imati samo nekolicina, a vama se nalaze na dohvat ruke ukoliko se odlučite da učestvujete u LIDL konkursu od druge sedmice septembra.

Prateći naloge Lidl Srbija na društvenim mrežama Facebook i Instagram i učešćem u izazovima odvažite se za udoban i samouveren korak u jedinstvenim patikama o kojima svi pričaju.

I ne zaboravite – jedan izazov pokreće drugi. S toga pažljivo osluškujte pravila i budite brži i spretniji od drugih, poput vrhunskih sportista, ali sa stilom!