Muza ležernog odevanja: Sijena Miler uči nas kako se jednostavnim komadima postiže vrhunski stajling

Sijena Miler sjajna je predstavnica boho šika – i više od toga, njena jedinstvenost prepoznatljiva je po jednostavnom, opuštenom, udobnom i romantičnom stilu odevanja.

Kada je kodeks oblačenja na crvenom tepihu u pitanju, uvek unese dašak originalnosti i elegancije i zna da zablista sopstvenim sjajem, ali kada je svakodnevni život u pitanju, ključna reč u njenom odevanju je: basic.

Uvek pribegava stilovima za koje se čini da je nisu „koštali“ prevelikog truda i ličnim pečatom outfima daje besprekoran izgled. To je nešto što postiže vrlo mali broj ljudi, ali Sijena ima taj dar i zato nam je njen stil jedan od najomiljenijih među poznatima.

Ovog puta, šarmantna plavuša prošetala je ulicama Njujorka look koji nas je lansirao direktno u 2000. godinu. Belu crop-top majicu i farmerke plitkog struka (trend koji je ponovo u modi) uklopila je sa ravnim, zlatnim sandalama.

Što se tiče modnih dodataka, nezaobilazne crne naočare za sunce, zlatna ogrlica i kaiš neobičnog dizajna dali su potrebnu dinamiku čitavom izgledu, koji je zaokružila Gucci torbom.

Za “Sijena dodir”, kojim pravi razliku u svojim outfitima, kosu je zakačila crvenom mašnom, otkrivajući šiške kojima ostaje verna godinama.

Foto: Profimedia

Tekst: T. Mišović