Najbolji je šoping s mamom

Anđelina Džoli izgledala je neviđeno opušteno i šik u trenutku kada su je paparaci uslikali u šetnji sa sedamnaestogodišnjom Zaharom. Mama i ćerka odlučile su da posete nekoliko prodavnica na Menhetnu, a obe su za tu priliku bile obučene u crno.

Glumica je nosila luksuzni trenč, uparen sa sivim pantalonama i crnim čizmicama iznad gležnjeva, a Zahara je imala na sebi crni kaputić i farmerke i starke u istoj boji.

Ovo nije prvi put da paparaci uslikaju mamu i ćerku u šopingu, a upravo je to njihova omiljena aktivnost. Anđelina, koja ima šestoro dece, uživa u tome da provodi vreme sa njima i često je možemo videti u različitim akcijama sa svakim ponaosob – Medoksa (21) posećuje na fakultetu, Paksa (18) vodi na premijere, sa Zaharom obožava da šopinguje, a sa Šajlo (16) ide na koncerte. Tu su i blizanci Vivijen i Noks (14) sa kojima ide na bioskopske premijere, u tržne centre, na odmore.

Iako je biološki otac Šajlo i blizanaca, glumac Bred Pit deli zajedničko starateljstvo sa Anđelinom sa svih šestoro dece i, uprkos tome što par nakon rastave nije ostao u najboljim odnosima, ona se često mogu videti i u njegovom društvu.

Dok Anđelina i deca žive u Americi, glumac živi na relaciji Amerika – Francuska, gde radi na svojoj kozmetičkoj liniji i vinima, na imanju Chateau Miraval, koje je kupio zajedno sa bivšom suprugom.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram