Najbolji slamnati šeširi za opuštanje na suncu

Uprkos činjenici da su mnoga evropska letovališta zatvorena ovog leta, neke zemlje su već otvorile svoje granice i čekaju posetioce.

Dakle, prilika da ovog leta posetite more još uvek postoji, što znači da je jednostavno neophodno kupiti moderan slamnati šeširi.

Ove sezone vredi dati prednost slamnatim šeširima – glavnom letnjem dodatku koji ne samo da može da zaštiti od sunca, već i da notu glamura vašem stajlingu. Fokus je bio na opcijama širokog oboda, fedora šeširima, otvorenim modelima od rafije i dodacima od slame sa grubim ivicama rustičnog stila.

Dakle, u kolekciji proleće-leto 2020. Jacquemus, možete pronaći modele sa širokim obodom. Christian Dior i Oscar de la Renta predstavili su ovog leta kape: Marija Gracija Kjuri predlaže elegantne kape u crnoj boji koje se mogu nositi i u odmaralištu i uklopiti u urbani izgled. Osim toga, ne brinite da će vam lice izgoreti ovog leta, jer Koche ima velike šešire širokog oboda sa sirovim ivicama i haotičnim perjem koje će lako zaštititi vašu kožu, baš kao i SPF proizvodi.