Najelegantnije žene imaju ove pantalone u svom ormaru

Trendovi dolaze i odlaze, ali ove klasične pantalone nikada ne gube na vrednosti.

Proučavajući garderobu najelegantnijih žena, možemo videti da su one uvek donosile prave i pametne izbore u svom stilu. One ulažu u određene ključne komade bezvremenske vrednosti i jednostavno menjaju svoj stil pomoću pravih kombinacija. Poput ovih pantalona koje nikada ne nedostaju u njihovom ormaru, ali svaki put izgledaju drugačije zahvaljujući načinu nošenja.

Jazz pantalone

Jazz pantalone pojavile su se 70-ih, ali se razlikuju od zvoncara. Njihova linija je dizajnirana da naglasi kukove i uvek se šire od kolena nadole. Upravo ovaj stil možete nositi sa istom lakoćom u uličnom stilu i u kancelariji.

Palazzo pantalone

Pored toga što su vrlo udobne, palazzo pantalone su i vrlo elegantne, na bilo koji način da odlučite da ih kombinujete. Imaju ležernu liniju i obično su od mekanih tkanina koje daju „pokret“ silueti,  bez obzira na to da li ih nosite sa patikama ili sa sandalama sa visokom potpeticom.

Cigaret pantalone

Cigaret pantalone su blago široke na vrhu i uske na dnu. Ovaj model je uvek siguran izbor za kancelariju i ako ih odaberete u neutralnoj boji, tada će se zaista uklopiti uz sve komade vašeg ormara, od majice do romantičnog topa. Dopunite stajling mokasinama.

  Široke pantalone visokog struka

Stil koji smo videli u kolekcijama Schiaparelli, Prada i Jil Sander. Ove pantalone uvek izgledaju moderno i elegantno. Sa blejzerom i gornjim delom nalik donjem rublju postigli ste idealnu kombinaciju za svakodnevne nastupe.

 

Crop pantalone

Crop pantalone ravne linije su elegantne, udobne i otkrivaju cipele. Idelne su za sve prilike i možete ih nositi u kombinaciji sa bilo kojim odevnim komadima koje imate u ormaru. Podjednako lepo izgledaju u kombinaciji sa patikama, ravnim sandalama ili visokim potpeticama.