Najlepše haljine ceremonije „Zlatni globus – 2020“

U SAD-u je završena 77. ceremonija Zlatnog globusa.

Te večeri, dve bezuslovne kraljice ceremonije borile su se u ravnopravnoj borbi – Dženifer Lopez u belo – zlatnoj haljini Valentino i Skarlet Johanson u crvenoj haljini Vera Wang. Izgledale su besprekorno i one su ne samo talentovane žene i prepoznati seks simboli, već i najlepše zvezde našeg vremena.

Kao i uvek, crna je postala najpopularnija boja na crvenom tepihu. Jedna od izuzetaka bila je Rene Zelveger u bledo plavoj minimalističkoj haljini. Njen stajling oštro se isticao naspram opšte pozadine bujnih suknji i crnih toaleta. Satenske cipele su bile u tonu sa haljinom. Čestitamo glumici što je dobila Zlatni globus za ulogu u drami „Džudi“, a inspirisana je njenom atletskom formom – želimo iste ruke u novoj godini!

Mlade glumice izabrale su romantične i bestežne šifonske haljine za ceremoniju, dok su priznate dive preferirale gustu svilu i brokat. Jedna od najelegantnijih i najluksuznijih zvezda ove večeri bila je sjajna Helen Miren. Glumica je još jednom dokazala da lepota nema veze sa godinama. Vinska boja njene Christian Dior haljine sa slojevitom suknjom naglašavala je plemenitu sivu kosu. Glumica i pevačica Akuafina izabrala je neobičan stajling – mešavinu haljine i tukseda iz Christian Dior Couture SS19 kolekcije. Devojka je dobila nagradu za najbolju glumicu, na čemu joj čestitamo.

Još jedan originalan stajling je srebrna haljina sa naborima Lusi Bojnton. Najmlađa učesnica ceremonije bila je 10-godišnja Julija Baters, koja je glumila u filmu Kvntina Tarantina “Bilo jednom u Holivudu”. Julija je karijeru započela sa dve godine, igrajući u reklamama, a sa sedam godina je dobila prvu ulogu u jednoj od epizoda serije “Misli kao zločinac”. Na svojoj prvoj filmskoj ceremoniji, mlada zvezda je nosila haljinu Mischka Aoki. Ovaj brend kreira modernu odeću za decu: ručne izrade, sa ručnim vezom perlama i perjem, ove haljine su pravo umetničko delo. I njena odeća očigledno se pokazala srećnom: film Tarantina – a sa njim i glumci – dobio je tri počasna Zlatna globusa (u nominaciji Komedija/ za najbolji scenario i najboljeg sporednog glumca).

U galeriji pogledajte najlepše haljine sa svečane ceremonije.