Najlonske torbe su hit ove sezone

Najlonske torbe su modnom svetu poznate odavno, ali široku popularnost stekle su prošle jeseni, kada su Instagram influenseri i street style zvezde svojim primerom dokazale da su najlonske torbe najbolji saveznici ne samo sportsko-šik izgleda, već i savršeno odgovaraju večernjoj haljini ili odelu.

Naravno, Prada je igrala veliku ulogu u povratku najlonskih torbi na modni Olimp skrećući pažnju na trendi modele 90-ih. Ove torbe su pouzdana i izdržljiva opcija, savršene za zimsko loše vreme: ne plaše se ni snega ni kiše. Dakle, osim spoljne estetike, budite sigurni i u njihovu praktičnu stranu. Devojke su takođe odlučile da cene sve prednosti najlonskih torbi – možete ih pronaći u ormarima Emili Sindlev, Karo Daur, Barbare Krishtofersen i drugih.

Ove sezone posebna pažnja posvećena je bojama i nijansama. Naravno, crna najlonska torba je savršena uz bilo koju odeću. Ali ako želite lakonski staviti akcente, savetujemo vam da obratite pažnju na svetle modele, kao što je, na primer, kod Emili Sindlev – devojka iz Danske odavno pokazuje ljubav prema živopisnim stvarima, pa u njenoj zimskoj garderobi možete videti i najlonsku torbu   u svetlo žutoj boji, jedna od glavnih boja 2021. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMELIE (@emitaz)