Najmodernije prolećne cipele sa visokom potpeticom

Od vrlo jednostavnih do cipela sa visokom petom okićenom kristalima i dragocenim aplikacijama: evo izbora apsolutno neodoljivih predloga.

Ravne cipele sigurno garantuju udobnost 24 sata dnevno, ali da li se može odbiti neprocenjivi šarm cipela s visokom potpeticom?

Slingbacks, cipele sa vezicama ili kaiševima, šiljaste: beskorisno je obilaziti ih, šarm cipela s visokom štiklom je bez premca i zato one uvek zauzimaju posebno mesto u našem srcu i čine da bukvalno izgubimo glavu.

Naravno, imati ih na nogama od izlaska do zalaska sunca može biti izazovno, ali malo je toga što možete učiniti: nema ništa bolje za poboljšanje izgleda i poboljšanje siluete. One sa stiletto petom najseksepilnije su, one sa širokom petom su možda manje senzualne, ali su takođe mnogo udobnije i potvrđene su kao odlična opcija tokom dana: oba modela su pravi „must have“ i ne smeju da nedostaju u ženskom garderoberu.

U koje elegantne cipele treba da investirate sada kada je leto iza ugla i bliži se trenutak za osveženje garderobe?
Najtraženiji modeli za proleće-leto 2020. kreću se od minimalističkih verzija koje se lako kombinuju sa svime, do hiper ženstvenih u najfinijim pastelnim nijansama ili bogato ukrašene kristalima i dragocenim detaljima.

Evo nekoliko naših favorita!

foto:grazia.it