Najmoderniji teksas šortsevi iz kolekcija proleće/leto 2021

Teksas šorts je neizostavan element letnje garderobe.

Prilikom izbora teksas šortsa glavna stvar je ne pogrešiti i odabrati pravu dužinu i stil. Ove sezone dizajneri su predstavili najrazličitije modele na modnim pistama – od odvažnih mikro šortseva do bermuda. Pored toga, u trendu su plavi, beli i modeli od obojenog teksasa.  

Fashioniste se uvek dele na dve grupe: one koje preferiraju teksas suknje i one koje obožavaju šortseve. Prošli put smo razgovarali o najrelevantnijim teksas suknjama, a sada je vreme da razgovaramo o modernim teksas šortsevima. Među glavnim modelima ovog leta su široki modeli, kakve su prikazali Ulla Johnson (šortseve u sivo-zelenoj nijansi) i Chloe (tamnoplave modele koji su stvoreni za gradske zabave).

Još jedan trend koji zauzima vodeću poziciju na modnim pistama je mikro šorts. Dizajneri su ove sezone jednoglasno odlučili da ožive estetiku iz 2000-ih sa kratkim haljinama i minićima, kao i seksi teksas šortsevima. Ako su Ceine modeli primenjivi u letnjoj garderobi za svaki dan u kombinaciji sa patikama i jaknom, onda su šortsevi sa etno uzorcima isključivo prerogativ odmora na moru. Isto važi i za modele Isabel Marant i Dolce & Gabbana. Balmain bermude, čija dužina omogućava nošenje čak i na poslovne sastanke, postaće prava opcija za svaki dan.

U galeriji pogledajte modele koje smo za vas izdvojili!