Najuzbudljiviji izgledi sa Critics Choice Awards 2023 crvenog tepiha

U nedelju, 15. januara, održana je 28. dodela Critics Choice Awards u Fairmont Century Plaza hotelu u Los Anđelesu. Ceremonija, koju je vodila komičarka Čelsi Hendler, odala je počast najboljim performansima filmskog i televizijskog programa 2022. godine, a među nagrađenima našli su se Mišel Jeo, Ostin Batler, Viola Dejvis, Brendan Frejzer i Kejt Blanšet. Pevačici Žanel Mone uručena je specijalna SeeHer nagrada, zbog zalaganja za rodnu ravnopravnost i rušenje stereotipa, dok je Džef Bridžis dobio nagradu za životno delo.

Nakon prošlonedeljnog otvaranja holivudskog crvenog tepiha za 2023. na dodeli Zlatnih globusa, stilska igra nastavljena je u istom duhu – voluminozne siluete bile su trend večeri. A-listeri prigrlili su formalne dizajne ukrašene ogromnim volanima ili ogrtačima.

Mišel Jeo blistala je u crno-pink kreaciji Caroline Herrere, dok se El Fening igrala sa siluetama iz 18. veka u Alexander McQueen haljini od tila. Najbolje obučeni muškarci imali su nove pristupe tradicionalnom odevanju. Crni Gucci smoking Majlsa Telera imao je klasičnu crnu mašnu, dok je Met Smit dokazao da ne morate uopšte da vezujet kravatu, radije, poneo je svilenu košulju sa kravatom koja mu je ležerno visila oko vrata.

I dalje se igra po pravilima večernjeg odevanja, ali slobodnije I više kul.

Posetite galeriju za najbolje outfite večeri.

Foto: Profimedia

Priredila: t.M.