Najzanimljiviji red carpet momenti sa dodele Emmy nagrada

Dodela Emmy nagrada održana je sinoć u Peacock Theatreu u centru Los Anđelesa. 75. ceremoniju najprestižnijih priznanja u svetu televizije vodio je komičar Entoni Anderson, a među dobitnicima našle su se neke od najzabavnijih serija u godini (da, mislimo na 2023. jer je dodela zbog odlaganja održana u januaru 2024, umesto u septembru 2023. usled SAG-AFTRA štrajka), kao što su The Crown, The Last of Us, The White Lotus, Succession i Yellowjackets.

Najbolji deo? Sve vodeće zvezde serija bile su prisutne na crvenom tepihu, uključujući Rejčel Brosnahan, Kvintu Branson, Belu Remzi, Pedra Paskala i Džeremija Alena Vajta. Pre nego što su trofeji podeljeni na sceni, naše omiljene slavne ličnosti dobro su se zabavile pozirajući foto-reporterima, u svojim glamuroznim outfitima.

Nekima, kao što je Kalid Abdala, poznatog po ulozi Dodija Fajeda u “The Crown”, crveni tepih poslužio je da pošalje poruku mira adresiranu na konflikt između Izreala I Hamasa, a neki su jednostavno uživali u svojim princeza-outfitima. Kortni Kardašijan I Travis Barker još jednom su iskoristili priliku da (prenaglašeno) iskažu obostranu naklonost, dok je Suki Voterhaus pokazala svoj moderan trudnički stil u Valentino cutout haljini. Dženifer Kulidž je… jednostavno bila Dženifer Kulidž.

U galeriji pogledajte najzabavnije momente sa 75. dodele Emmy nagrada.

Foto: Profimedia