La vie en rose: Nakon Breda Pita, Pirs Brosnan i Dvejn Džonson u ružičastom

Kada je ovog leta Bred Pit počeo da koketira sa jarkim bojama, pa se na promociji filma Bullet Train pojavljivao u zelenim, ali i roze odelima, publika je bila oduševljena. A sada su njegovim stopama, kad je izlazak na crveni tepih u pitanju, krenule i njegove kolege – Pirs Brosnan i Dvejn Džonson.

Pirs i Dvejn zvezde su filma Black Adam, a na londonsku premijeru ovog ostvarenja stigli su odeveni u roze, što je na društvenim mrežama i u medijima izazvalo salve oduševljenja.

Pirs, koga publika voli u elegantnim odelima, kakva je nosio u filmovima o tajnom agentu Džejms Bondu, u poslednje vreme malo slobodnije shvata modu. Nedavno se sa sinovima (Parisom i Dilanom), slikao za muški magazin  GQ – na sebi su imali karo sakoe jarkih boja, a na jednoj od fotografija iz editorijala Brosnan nosi sako sa nitnama, a sinovi bunde, i svi izgledaju kao rok zvezde.

Iako je na dnevnoj promociji filma došao u roze majici, Dvejn se uveče odlučio za ljubičasto odelo, ispod kojeg nije imao ništa. Ovo nije prvi put da glumac, poznatiji kao Rok, bira ružičastu za pojavljivanje na crvenom tepihu želeći da poruči da i snažni muškarci treba da pokazuju svoju nežniju stranu. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram