Naomi Kembel je pronašla način da ostavi pušenje

Do tog trenutka ništa joj nije pomoglo.

Uprkos impresivnim godinama, 50-godišnja Naomi Kembel ostaje tražena u svetu mode. Treba napomenuti da poznata ličnost izgleda sjajno i oduševljava svojom vitkom figurom.

U novogodišnjoj noći Naomi je napravila korak ka svom zdravlju: ostavila je pušenje i priznala da je pronašla svoj način da se reši zavisnosti od nikotina. Pre toga, manekenka se nikako nije mogla osloboditi zavisnosti, iako je više puta pokušavala.

Prema Naomi, ona je uspela da prestane da puši zahvaljujući vodi! Svakog dana poznata ličnost provede 1-2 sata u okeanu, a to daje neverovatan rezultat! „Voda mi pomaže da očistim pluća jer je za uklanjanje nikotina iz tela potreban 21 dan“, kaže jedan od najplaćenijih britanskih modela.

Inače, pored radosnih događaja, u  njenom životu nedavno se dogodila i tragedija: preminuo je njen kum, 24-godišnji Hari Brant. Mladić je bio sin manekenke Stefani Sejmur i biznismena Petera Branta. Dugo se lečio na rehabilitaciji. Prema Naomi, morala je da se oporavi od ovog gubitka nekoliko dana i da shvati činjenicu da je preminulo u tako mladoj dobi. “Uvek ćeš biti u mom srcu!” – napisala je na svom Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)