Naomi Kembel reinterpretirala sopstveni izgled iz 90-ih u Kanu

Naomi Kembel obnovila je jedan od svojih legendarnih izgleda sa piste, na crvenom tepihu filmskog festivala u Kanu. Supermodel je prisustvovala premijeri filma “Furiosa: Mad Max Saga” zajedno sa stilistom Lo Roučom, koji ju je obukao za tu priliku.

Chanel haljina, koju je Naomi prvobitno nosila na reviji brenda za kolekciju couture fall 1996, ima crni sedefasti korset u obliku kvadrata, kaiševe napravljene od nizova bisera i crnih paleta u tkanju koji se prepliću sa providnim crnim panelima od tila.

Izgled je upotpunila crnim salonkama, Chanel torbicom sa štep detaljima i upečatljivim minđušama. Za razliku od bob frizure koju je originalno nosila 96, sada je pustila svoje bujne kovrdže slobodno da padaju. Takođe, preskočila je crni donji veš koji je bio stilizovan ispod suknje za donje rublje.

Lo je nosio svoj Chanel outfit,  sa sakoom od tvida ukrašenog šljokicama. Slavni stilista, najpoznatiji po svom radu sa Zendejom, dodao je crne pantalone i čizme Christian Louboutin.

“Furiosa: Mad Max Saga” je prednastavak filma reditelja Džordža Milera “Lud Max: Ratni vuk” iz 2015. godine. Film prati Furiosinu osvetničku borbu da se vrati kući nakon što je oteta od strane horde bajkera. Film će premijerno biti prikazan u bioskopima 24. maja.

Foto: Profimedia