Ne trebaju nam problemi, već mekane papuče: najmodernija lica u novoj reklami Ugg

Čini se da odeća za dom nadmašuje sve ostale vrste proizvoda. Sve više vremena provodimo kod kuće i želimo udobnost.

Australijski brend Ugg predstavio je novu kolekciju krznenih papuča Fluff you. Legenda košarke, NBA zvezda Denis Rodman učestvovao je u reklamnoj kampanji Chaotic Fun.

„Ideja je bila da okupimo ljude iz različitih svetova. Nazvali smo to Chaotic Fun – rekao je fotograf koji je režirao snimanje. – Želeo sam da pejzaži izgledaju kao luda fantazija. Čim smo imali koncept, pozvao sam Denisa. Tada je trebalo da nađemo kompoziciju modela koja bi odgovarala njegovoj energiji”. Kao rezultat, u kampanji su se pojavili: model Evan Mok (momak ružičaste kose, zvezda rimejka filma „Tračara“), model i zvezda filma „X-Men: The Last Stand“ Omahyra Mota, modni dizajneri Slumpy Kev i glumac Luis Aponte.

Modeli sede u opuštenim pozama u dvorištu u kućnoj odeći i Ugg papučama Fluff. Papuče su dostupne u dva modela: “Fluff you” sa otvorenim prstima i “Fluff It” sa zatvorenim prstima.

Napravljene od pliša i vune, sa ulošcima od ovčje kože, nova kolekcija Ugg biće dostupna u crvenoj, ljubičastoj i crnoj boji. Prodaja počinje 20. novembra.