Neonske nijanse vladaju u kolekcijama proleće/leto 2021

Nakon dugotrajne samoizolacije, koja još uvek traje u mnogim zemljama, definitivno želimo svetle boje u prolećnom garderoberu.

Dizajneri su dobro osetili opšte raspoloženje i odlučili da nas razvesele predstavljajući neonske kolekcije. Fluorescentne boje, koje su ranije krasile samo trenerke instruktora aerobika, sada se uvode u svakodnevnu garderobu. Na pistama u kolekcijama proleće/leto 2021 vladaju limun, fuksija, žuta, zelena, električno plava i vatreno crvena.

Najbolje je da svoje upoznavanje sa neonskim nijansama započnete malim detaljima, na primer, topom kao što predlaže David Koma, koji se može poneti u sportskom stilu, ili čizmicama Balmain, koje je Olivije Rusten kombinovao sa providnom tunikom u najmodernijoj nijansi 2021. – Ultimate Gray. U međuvremenu, iskusne trendeseterke mogu sebi odmah priuštiti kupovinu kompletnog monohromatskog looka u fluorescentnoj nijansi.

Izobilje neon trenda je ovog proleća bilo predstavljeno u kolekcijama brendova, a omiljena nijansa dizajnera bila je jarka fuksija. Predlažemo da pažljivije pogledate fantastične haljine Valentino, pletene haljine Bottega Veneta ili seksi mini haljine Versace.

Pogledajte naše favorite u galeriji.

foto: Pinterest