grazia

Vesti

Neproznatljiva: Novo izdanje Kim Kardašijan ostavlja bez teksta

Da nije podelila fotografiju covera na svom instagram profilu ili da na njoj ne piše njeno ime, mnogi ne bi ni prepoznali Kim Kardašijan na naslovnoj strani magazina Interview.

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu slikala se za "american dream", septembarsko izdanje poznatog magazina (pokrenuo ga je Endi Vorhol 1969. godine), a ono što ponajmanje iznenađuje na fotografijama jeste njena gola zadnjica.

Vidno mršavija, izblajhane kose, ali i obrva, Kim ne liči na sebe, a neki zlobnici na internetu idu toliko daleko da je upoređuju sa Donaldom Trampom. 

Bilo kako bilo, Kim je izmislila igru koju se zove “privlačenje pažnje” ili “nema lošeg marketinga”, pa je za samo dvadeset sati od postavljanja fotografije na instagram sakupila 4,5 miliona lajkova.

U iskrenom intervjuu koji je dala uredniku magazina, Melu Otenbergu, Kim, kao oličenje američkog sna, govorila je o tome šta za nju predstavlja američki san, kako je izgledala tranzicija od žene koju ne žele u modnom svetu do zvezde koja je modnom svetu potrebna, otkrila je da li se plavuše bolje zabavljaju i kad će se ofarbati u crno ponovo (ove jeseni, ako vas zanima).

Trenutno je najviše zanima pravo i otkrila je svoje planove u vezi sa tim, kao i nekoliko svojih talenata - odlično kuva, zna svašta da uradi sa prstima na nozi i u svakom trenutku može da vam ispriča nešto bizarno. Priznala je da joj uvek manjka sna i vremena, kao i da bi volela da zaigra u nekom Marvelom filmu.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Pročitajte još

Povezane teme

Vesti

Šoping lista: U crvenoj fazi

Nemoguće je odoleti crvenoj boji i ne primetiti je.

Vesti

Modna kuća Anđeline Džoli i brend Chloé lansiraju zajedničku kolekciju

Prva linija brenda Atelier Jolie fokusirana je na ekološku održivost.

Stil dana

Letnja elegancija Eme Stoun

Još jedan outfit koji se kopira!

Vesti

BOSS organizovao žurku za Naomi Kembel

Lepotica je tradicionalno proslavila rođendan u Kanu.

Vesti

Summer kolekcija brenda H&M je tu!

Uživajte u sjajnim lanenim sakoima, heklanim bluzama i haljinama, fantastičnim kupaćim kostimima