Nike Air Force 1 „Sketch Swoosh”

Ne znamo da li ste to primetili, ali u poslednje vreme imamo utisak da nam Nike dizajneri pružaju sve više i više pogleda na ikone Air Force.

Danas, na primer, za vas imamo klasičnu Nike Air Force 1 u verziji koja je opisana kao “Sketch Swoosh”. Silueta nas vraća do prvih AF projekata, odakle uzima neke sjajne akcente i … postavlja ih zajedno sa elementima koji se odnose na nasleđe modela. Kao rezultat toga, imamo takve bisere kao što možete videti na priloženim slikama. Jedno je sigurno – kad su u pitanju patike koje bi svako trebalo da ima u svojoj kolekciji, Air Force 1 definitivno pripada ovoj grupi.

Nove Air Force 1 su klasične, bele kožne patike ukrašene elementima koji su se odnosili na početne skice koje je prvotno uradio sam Tinker Hatfield. Pomenuta čista bela koža prekriva gornji deo, održavajući na taj način svež izgled modela. Pored toga, imamo crni Swoosh sa strane, obojenu na takav način da daju utisak efekta crtanja olovkom. Pored brendiranja, na bočnim stranama je prikazan i „1982“ i minijaturni swoosh na bočnim stranama pete.

Čitava celina je postavljena na belom đonu koji se savršeno uklapa sa ostatkom patika. Imajte na umu da se i crni crteži pojavljuju tamo. Preporučujemo da se upoznate sa priloženim fotografijama nove verzije obuće AF1 i počnete da štedite novac! Sigurno nećete biti razočarani.