Nikome nije stajalo bolje: Leni Krevic u čizmama na štiklu

U nedelju je u Las Vegasu održana 64. po redu dodela Grammy nagrada, svojevrsni muzički Oskar.

Crvenim tepihom prošetala su brojne aktuelne muzičke zvezde, opredelivši se mahom za “black” varijantu odevnih kombinacija.

Iako su očekivano, dame dominirale po pitanju odabira outfita, o čemu više možete pročitati OVDE, tek kada se sva prašina slegla, samo jedna fotografija nastavila je da kruži internetom u vidu najupečatljivijeg stajlinga večeri.

Međutim, nije u pitanju ekstravagantna haljina, niti bilo koja od elegantnih toaleta koju su ponele poznate dame, već stajling legendarnog muzičara Leni Krevica.

57-godišji muzičar (da i mi smo se šokirali) bio je jedan od voditelja večeri, kao i jedan od izvođača, a na crvenom tepihu Gremi nagrada pored dobre zabave, priredio je svima prisutnima i jednu ozbiljnu lekciju iz rock & roll stila.

Lenny se pojavio u uzanim crnim kožnim pantalonama, te u svetlucavom srebrnom mrežastom topu – kreriranom po meri, a potpisuje ga Natalia Fedner.

Top nalik srednjovekovnom oklopu načinjenom od sitnih lanaca, odlikovao se otvorenim prednjim delom na kome su se isticao niz srebrnih ogrlica, dok se na leđima ovaj efektan top isticao krojem nalik plaštu.

Ipak, iako je izazvao pažnju, ovaj custom made top nije bio detalj zbog koga se Leni Krevic u poslednjih 48 sati našao u svim modnim vestima na svetu.

Za krajnje autentičan izgled muzičara bila je zalsužna njegova obuća, tačnije crne kožne čizme sa potpeticom, a naglasak je isključivo na potpetici!

Leniju ovo svakako nije prvi put da je outfit naglasio čizmama ženskog modela, ali s obzirom da je u pitanju pojavljivanje na crvenom tepihu stajling je prošao više nego zapaženo.

Dakle, debata je otvorena: muškarci u čizmama sa potpeticom ili biste ovaj aksesoar prepustili isključivo i samo predivnom Leniju?

U galeriji pogledajte nekoliko odevnih kombinacija poznatog muzičara, koje uključuju čizme sa potpeticom kao vodeći aksesoar.

Tekst: M. Bunčić

Foto: Profimedia, Instagram