Nina Seničar u kompletnom Dolce&Gabbana izdanju na dodeli Zlatnih globusa

Sinoć je u Los Anđelesu održana dodela Zlatnih globusa, prsestićnih filmskih nagrada, a crvenim tepihom, pored Margo Robi, Anje Tejlor-Džoi, Rijane, Selme Hajek i drugih holivudskih zvezda, prošetala je i naša glumica Nina Seničar.

Lepa Novosađanka došla je u društvu supruga, glumaca Džeja Elisa, a iako se nije borila za nagradu ni u jednoj kategoriji, Nina je mogla da ponese priznanje za jedno od najbolje obučenih glumica na događaju.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Nina je za pojavljivanje na prestižnoj manifestaciji odabrala dugu somotsku Dolce&Gabbana haljinu, bordo boje, sa dubokim šlicem i kristalima koji su istakli dekolte, a na nogama je nosila srebrne sandale italijanske modne kuće.

Šminka, koju je radila Mina Abramović,  bila je jednostavna – istakla je njene upečatljive crte lica i oči, a mala promena bila je očigledna na frizuri – donedavno brineta, glumica je za pojavljivanje na crvenom tepihu posvetlila pramenove.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Nina, koju trenutno gledamo u seriji Popadija, godinama je živela na relaciji Srbija – Italija, a u poslednje vreme više vremena provodi u Los Anđelesu, gde osim što radi, uživa u braku sa američkim glumcem Džejom Elisom, sa kojim ima trogodišnju ćerku Noru. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram