Opet briljira: Olivia Palermo u bespekornom svečanom odelu za hladnije vreme

Poznata je po tome što zna kako da rizikuje u svojim modnim izborima,  a da i dalje ostane verna svom autentičnom osećaju za stil.

Olivia Palermo deklarisana je kao jedna od najvećih stilskih ikona današnjice, sa potpunim pravom, ukoliko nas pitate.

Amerikanka je prepoznata kao dama besprekornih odevnih kombinacija, poznata po tome što zna kako da rizikuje u svojim modnim izborima, a da i dalje ostane verna svom autentičnom osećaju za stil.

Olivia istovremeno održava svoj stil klasičnim, ali i kreativnim – takav je bio slučaj i kada se pojavila na premijeri filma “Gučijevi” u Njujorku.

U društvu svog supruga Johanesa Habla, Olivia je demonstrirala kako se nosi elegantno odelo od pliša koji je kao materijal poslednjih sezona bio u vrlo aktuelan kada su u pitanju svečane prilike.

Naime, modna influenserka i preduzetnica odlučila se za smaragdnozeleno odelo upareno sa mini torbicom sa šljokicama i čipkanim grudnjakom koji je nehajno provirivao ispod sakoa.

Dok je prisustvovala događaju na kojem su se pojavile i zvezde samog filma, Olivia nije zaostajala ni po pitanju beauty departmana.

Njena kosa boje meda bila je uvijena u talase, dok je šminka bila vrlo glamurozna te podrazumevala bogato nanešeni ajlajner, svetlucavu senku, neupadljivo rumenilo i ruž nude boje.

Johanes Habl opredelio se za svetlosivo trodelno odelo, te su zajedno pozirali fotografima.

Nakon toga, par je nastavio dalje kako bi pogledao dugo očekivanu dramu o modnoj kući Gučii.

U galeriji pogledajte kompletan izgled Olivie Palermo sa premijere filma koji je trenutno u žiži svetske javnosti.

Foto: Profimedia

Priredila: Natalija Knežević