Nort Vest nasledila je osećaj za dobar stil od… tate?

Porodica Kardashian počastila nas je sjajnim outfitima za božićnu zabavu, ali Nort je pokazala kako se sa stilom rađa.

nort vest u jakni kanjea vesta

Niko nas ne hrani modom za božićne praznike kao što to radi porodica Kardašijan. Pored fascinantne dekoracije koju su upriličile za božićnu zabavu, kada je Kim pretvorila svoju vilu u malo Alpsko naselje, sestre Kardašijan/Džener isporučile su nam i neke od najboljih prazničnih stajlinga, ne zaboravljajući ni na svoju decu.

Najmlađa sestra, Kajli, blistala je od glave do pete u custom made Dolce & Gabbana haljini, koja je bila potpuno prekrivena zlatom, sa uskim krojem, otvorenim ramenima i dugim rukavima. Njihova majka je nosila prelepu haljinu sa zlatnim korsetom i dugom crnom suknjom, koju je uparila sa crnim opera-rukavicama i uparenim šalom. Kloi je zablistala u haljini bez bretela brenda Galia Lahav u boji kože sa blistavim ukrasima, dok je Kortni nosila raskošnu crnu mantil-haljinu bez pantalona, uz proziran unihop.

Kim Kardašijan, kao i njena najstarija ćerka Nort Vest, izvukle su iz rukava arhivske komade. Dok je Kim nosila predivnu Mugler haljinu iz 1997. godine, Nort je za svoj spektakularni praznični outfit odabrala Balmain jaknu, koju je njen otac Kanje Vest nosio 2016. godine na Met Gali.

Kanye West. Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala

Foto: Profimedima, Instagram

Grazia