Izdvajamo savršene modne komade za primećen stil čak i na minusu!

Iako je ponekad samo jedna stvar dovoljna da nas zaštiti od surove zime, u ovom slučaju jakna, ne možemo da zanemarimo i ostale komade koji, pored toga što imaju ulogu da nas utople, čine da se tokom zimskih dana osećamo i izgledamo trendi. Ove sezone, udobnost i toplina u koleraciji su sa savršenim, savremenim dizajnom!

Buzz Winter Station kolekcija svojom ponudom najpopularnijih urbanih brendova, ove godine samouvereno osvaja srca svih ljubitelja modernog casual stila. Za urbani izgled, čak i na minusu, predlažemo neke od stilski prilagođenih lifestyle komada. Moderni minimalistički krojevi učiniće svaki vaš zimski outfit atraktivnim, dajući mu toplu i šik notu. Ležerni duksevi, donji delovi trenerki, oversize zimske jakne, šalovi i kape, kao i najrazličitiji modeli patika, osnov su urbanog i praktičnog slojevitog oblačenja tokom aktuelne sezone.

Kada su u pitanju jakne, modeli NIKEadidas, donose prepoznatljiv heritage stil. Neizostavni komad, ukoliko želite da vaš izgled odiše ležernošću, svakako je crna adidas bomber jakna sa produženim zadnjim rubom, dok muškim ljubiteljima klasičnijeg look-a predlažemo neki od komada iz Napapijri ili AERONS kolekcije. Jednostavno ih navucite i spremni ste za izlazak!

Pravi zimski must have su definitivno i donji delovi trenerki, a odličan primer za to su Nike Sportswear Tech Fleece ili adidas modeli od somota koje možete kombinovati uz Samba Boot duboke patike i adidas Velvet torbicu. Kombinovanje zimskih komada nije uvek lako, ali nam modeli iz Reebok i New Balance kolekcije i te kako olakšavaju. Izaberite neizostavni model čuvenih “balansica” i zablistajte na ulicama grada.

Ukoliko ste ljubitelji aktivnosti na snegu The North Face duksevi i donji deolovi trenerki opravdano pronalaze svoje mesto u samom vrhu zimske ponude. Premium materijali i savremen dizajn su core ovog čuvenog brenda.

Vibrantna paleta boja, koja uključuje i nežne tonove koji su primarni na klasičnim modelima, moderan i urban dizajn, odličan kvalitet i funkcionalnost koju nam zimski komadi iz Buzz Winter Station kolekcije pružaju, učiniće da se, čak i po ne tako dobrim vremenskim uslovima, na svakom koraku osećamo neverovatno. Kolekciju možete pronaći u Buzz radnjama ili putem online shop-a.

Foto: Promo