Nova saradnja brenda Reebok sa BlackEyePatch

 Izuzetna kolekcija sportskog giganta i lokalnog streetwear  brenda!

Reebok se udružio sa tokijskim brendom BlackEyePatch kako bi kreirali posebnu kolekciju sa grafičkim elementima Reebok DESIGNED by BlackEyePatch.

BlackEyePatch je poznat po svom radikalnom kreativnom pristupu: brend preuzima svetski poznate dizajnerske elemente i ubacuje ih u svoj posao. Da bi sarađivao sa Reebokom, BlackEyePatch je preispitao arhivske siluete, pretvarajući ih u živopisne pop art grafičke elemente. Glavne boje kolekcije su plava, zelena, crna i bela. Saradnja će biti predstavljena u dve faze: patike CLUB C BEP i ZIG KINETICA HORIZON BEP biće dostupne 23. jula, a kompletna kolekcija biće dostupna od 5. avgusta.

Modni brend BlackEyePatch (BEP) iz Tokija privukao je pažnju u Japanu i širom sveta, kada su uticajni američki umetnici počeli da nose odeću brenda. U sklopu specijalnog programa AT TOKYO na Amazon Fashion Week Tokyo SS 2018, tim je predstavio performans instalaciju koja je uticala ne samo na modni svet, već i na širu javnost. Danas je BEP jedan od glavnih stubova ulične kulture u Tokiju, a svaki korak modna zajednica sa zanimanjem posmatra.

BEP konstantno proširuje granice modnog dizajna  kreativno preispitujući tradicionalnu aktivnost brenda – bilo da se radi o umetničkim izložbama, saradnji sa hip-hop umetnicima i modnom snimanju.