Nove Air Jordan 1 „Milan”u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled

Većina ljudi nije svesna da neki modeli patika Air Jordan imaju nekako jedinstven odnos s Italijom.

Nekoliko verzija AJ 14 snažno je povezano sa ljubavlju prema italijanskim automobilima Ferari. Slično je i sa verzijom AJ 1 „Shattered Backboard”. Ovog puta, Milano je glavni izvor inspiracije za nadolazeće izdanje Air Jordan 1 Mid.

Prevodeći italijanske vibracije u siluetu, imamo projekat koji kombinuje nekoliko različitih materijala kao što su koža, antilop i platno. Svi ti elementi čine gornji deo patika. Međutim, kad su u pitanju boje, svaki panel je obojen u nekoliko različitih nijansi. Tako imamo boje kao što su bela, bež do tamnije karamele. Sve boje izazivaju sličnost tonova i elemenata dekora u nekim od najpoznatijih gradskih turističkih odredišta. Govorimo o Duomo di Milano i Galleria Vittorio Emanuele II. Pored toga, imamo kožni privezak koji se na desnoj bočnoj strani pojavljuje sa natpisom “MLN” kao direktna oda elegantnom gradu.

Pretpostavljamo da će se patike pojaviti u prodavnicima u narednih nekoliko nedelja. Pogledajte kako izgleda ovaj neverovatno lep model Air Jordan 1 „Milan”!