Nove Nike Air Max 97 Easter – za ovogodišnji Uskrs

Kao što dobro znamo – svaka prilika da upotpunite svoju kolekciju novim patikama je savršena. Jedna od sledećih prilika je Uskrs.

Kako su dizajneri osmislili novi model Nike Air Max 97 model u verziji koja je opisana kao Easter? Krenimo od gornjeg dela patika – ovde imamo delove u plavoj boji, koji su dopunjeni elementima u beloj boji, koji su zauzvrat bili postavljeni na vrhu patike. Imajte na umu da su obe ove boje razdvojene dvema uskim prugama koje isijavaju bojama. Dizajn je upotpunjen heather oblogom i bočnim Swoosh-om. Čitava celina počiva na belom đonu sa plavim dnom i neonsko žutim sistemom Air Max. Glazura na torti izgleda kao oznaka na jeziku, ispod koje vidimo grafiku sa slomljenim jajetom.

Ova tema se takođe pojavljuje na umecima. Ako vam se sviđa AM97 onda ćete sigurno biti oduševljeni njihovim uskršnjim izdanjem. Nažalost, detalji premijere Nike Air Max 97 „Easter“ još uvek nisu poznati. Međutim, nije teško pogoditi da će se patike pojaviti u Nike prodajnim objektima pre Uskrsa.

foto:Nike