Novi model Nike Blazer Low za ovogodišnji Dan zaljubljenih

Svaka prilika za kupovinu novih patika je dobra, a Nike dizajneri inspiraciju pronalaze svuda.

Jedan od najzanimljivijih dana u godini, posebno za zaljubljene, jeste Dan zaljubljenih. Tom prilikom su dizajneri odlučili malo pokazati i odvesti Nike Blazer Low u radionicu. Naravno, rezultate njihovog rada možete videti u galeriji fotografija.

U najnovijem dizajnu niskih Blazer dve su stvari očigledne. Pre svega, na bočnoj strani Swoosh, koji upotpunjuje jednobojna bela kožna gornja strana, vidimo seriju šarenih (ružičastih i menta) mini Nike znakova. Dizajneri su ih nanosili nepravilno, što takođe privlači oko i dizajn čini zanimljivijim.

Još jedna zanimljiva karakteristika koja izdvaja ovo izdanje od ostalih je svakako ružičasta etiketa sa crvenim srcem koje je probio Swoosh. Sve ovo umesto Kupidove strelice, naravno! Tačka na I, koja se možda ne primećuje na prvom mestu, su umeci sa srcem probijenim natpisom „U COMPLETE ME.“

Kao što vidite na slikama – ovo nije napredni kolor dizajn patika, ali definitivno ima nešto zbog čega želite da ovo izdanje bude u vašoj kolekciji. Po našem mišljenju, ova patike posvećene Danu zaljubljenih su toliko univerzalne da možete sa njima da šetate tokom cele godine. Što se tiče konkretnih informacija u vezi sa datumom lansiranja Nike Blazer Low-a još uvek nije poznato. Pretpostavljamo da neće biti kašnjenja i patike će nas sačekati pre Dana zaljubljenih.