Od plaže do večere: 10 haljina za celo leto

Želimo da naša letnja garderoba bude moderna, ali i praktična – ove haljine imaju karakteristiku da nas mogu pratiti od jutra do mraka, u bilo kojoj prilici.

Pripremajući našu listu za kupovinu za leto, tražimo ove pametne komade koji se mogu nositi na mnogo različitih načina, da bi nas sa istom lakoćom pratili na plaži, u baru na plaži, u šetnjama gradom, ali i ostrvskim uličicama, u zavisnosti od modnih dodataka koje ćemo odabrati.

Letnje haljine koje smo odabrali su prozirne, izrađene su od laganih tkanina i mogu poslužiti kao „ogrtač“ na plaži ili bazenu, u kombinaciji sa kožnim japankama i pletenom torbom. U šetnjama gradom kombinujemo ih sa patikama ili kožnim šik sandalama, a noću izgledu dodajemo par sandala sa visokim potpeticama. Struk možete naglasiti i širokim pletenim kaišem, ako ovim haljinama želite dati još ženstveniju liniju.

Važno pravilo „pametne“ kupivine – biramo komade koji se jednostavnim pokretima mogu transformisati i nositi od jutra do večeri. Kako želimo da naš letnji stil bude jednostavan, a kofer što lakši, biramo fleksibilne haljine koje će nas pratiti od plaže do večere.

I galeriji pogledajte 10 modela koje smo odabrali za vas.