Ona je najstilizovanija osoba na svetu: Bela Hadid nema samo savršene proporcije lica i tela, nego i osećaj za modu

Iako često deluje kao da obuče prvo što joj padne na pamet i da nimalo ne vodi računa o kombinovanju odevnih predmeta, Bela Hadid se, zapravo, vrlo promišljeno oblači. Ono što je najzanimljivije od svega jeste činjenica da zvezda nema ličnog stilistu već dve godine i da je, nakon što je na društvenim mrežama dobijala negativne kritike na račun svog izgleda i stila, danas baš briga šta bilo ko misli o njemu. 

Njen, zapravo fenomenalan, stil prepoznao je najpoznatiji muški magazine na svetu, GQ, i proglasio ju je najbolje obučenom ženom u 2023. Magazin je napravio listu od 30 najstilizovanijih ljudi na planeti, gde Bela predvodi, a u stopu je prate Zoi Krevic, Lizo, Zendeja. Kim Kardašijan, Dua Lipa. Na listi su i modno osvešćeni dečaci poput Timoteja Šalamea, Harija Stajlsa i Krisa Pajna.

Naša omiljena verzija i ona koja je ujedno osigurala Beli prvo mesto jeste Bela u muškoj odeći, piše u saopštenju magazina povodom proglašenja Bele za najstilizovaniju ženu na planeti. “Kroj po meri. Prada patike. Velike jakne. Hadid nosi mušku odeću bolje od većine muškaraca”, piše u sapštenju.

Inače, GQ je Belu 2019. proglasio najlepšom ženom na svetu, prema istraživanju plastičnog hirurga, doktora Džulijana De Silve, koji koristi metodu kompjuterskog mapiranja lica, oslanjajući se na Zlatni presek odnosne zlatne mere lica.

Grazia

Fotografije: Profimedia, Instagram