Oproštajni kaput Melanije Tramp „sa tajnom“

Za jedno od svojih poslednjih zvaničnih pojavljivanja u ulozi prve dame Sjedinjenih Država, Melanija Tramp je odabrala kaput Balenciaga – a pristalice teorije „lažne Melanije“ odmah su u tome videle skriveno značenje.

Za četiri godine rada u Beloj kući nikoga nije ostavila ravnodušnim. Najtiša – i, prema tome, najmisterioznija – od svih svojih prethodnika, uvek se u medijima izražavala krajnje suzdržano, braneći svog supruga samo u kriznim vremenima.

Ali gledanje Melanijinog stila uvek je bilo veoma uzbudljivo. A za ovo nam ostaje vrlo malo vremena – 20. januara u Beloj kući će se pojaviti novi gosti.

U stvari, ovaj izlaz na travnjaku u prevelikom kaputu Balenciaga bio je 31. decembra 2020. godine. Ali fotografije su se pojavile tek danas u međunarodnoj štampi.

Još jedna stvar: model prevelikog kaputa sa kariranim printom u kojem se prva dama jednostavno utopila, u kolekciji Demna Gvasalia zove se Inkognito. Kaput je kreirao sam Kristobal Balenciaga, a novi kreativni direktor ponovo je objavio novu verziju legendarnog kaputa.

Neki su posumnjali da je kaput „inkognito“ nagoveštavao da je reč o dvojnici Melanije Tramp, o kojoj se priča već dugi niz godina. Previše nasmejana, ljubazna i bliska sa suprugom. Ovakvo ponašanje uopšte nije poput rezervisane prve dame … Ili je Melanija toliko srećna što je njen „život u ulozi prve dame“ došao kraju?