Osećajte se kao prvi reket sveta

Lacoste predstavlja stilsku limitiranu kolekciju krieranu u saradnji sa Novakom Đokovićem.

Prvi reket sveta Novak Đoković ne može se nazvati strastvenom ljubiteljem mode, on ne prati aktivno svetske modne piste i fokusira se na svoju sportsku karijeru. Čuvanje najveće teniske titule vredi mnogo!

Ipak, Novak je veoma kritičan prema odeći – zna mnogo o udobnosti i tehnologiji. A tajna najuspešnijeg Srbina uvek je bila ravnoteža između profesionalne karijere i dobrobiti van terena. I smisao za humor, koji ne mogu da ne primeti svi koji su lično komunicirali sa Novakom. Upravo je taj osećaj harmonije, ironije i stila grafički dizajner Jozef Si želeo da prenese u svojoj capsule kolekciji za brend Lacoste.

Umetnik je poznat po stvaranju animiranih slika poznatih sportista, pa je sa oduševljenjem prihvatio saradnju sa modnim brendom i prvim reketom sveta. „Tokom mog sastanka sa Louise Trotter i njenim timom odlučili smo da kolekcija treba da istakne vrednosti koje Novak i Lacoste dele. Upornost tenisera, njegova posvećenost poslu – to sam želeo da predstavim na svojim crtežima“ – rekao je Si.