Otkrijte kako će izgledati vaše Nike Air Max 98 “Tear Here”

Verovatno ste videli nove Nike biserne patike koje poslednjih dana kruže po svim stranicama interneta.

Ako niste, rado ćemo vam reći nešto više o ovom neobičnom modelu. „ Nike Air Max 98 Tear Here“ – na osnovu naziva možete zaključiti da nas personalizacija čeka, ali to nikako nije Nike ID. Ako ste već uspeli da pogledate slike u prilogu, verovatno se slažete da  patike na prvi pogled izgledaju kao obične. Prilično skromne i ekonomične po obliku i boji. Gornji deo je napravljen od belog platna i upotpunjene su reflektirajućim naglaskom.

Međutim … ako ih pažljivije pogledate, videćete na bočnoj strani sitne grafike makaza i tačkice oko gornjeg dela, što bi trebalo da sugeriše da možemo i sami da izrežemo pojedinačne delove gornjeg dela, otkrivajući kožnu strukturu obojenu u nekoliko boja. Govorimo o crvenoj, zelenoj, plavoj ili ljubičastoj boji. Možemo koristiti vlažan sunđer ili sačekati da se platneni detalji samo razresaju tokom upotrebe itd.

Tu je i natpis „Tear Here“ koji se nalazi ispod vezica. Patike su opremljene uloškom sa upitnicima (jer nikada ne znate šta će izabrati određena osoba koja je vlasnik tih patika), a same patike će biti upakovane u posebnu plastičnu kesu s informacijama o tome što možete, a šta ne treba da radite kada birate gornji materijal.

Odlična ideja, zar ne?

foto:Nike

Pogledajte savremeni dizajn čuvenog Nike Air Max Verona modela!