Outfit kojim nas je oborila s nogu: Viktorija Bekam jednim potezom vratila neon boje u modu

Dizajnerka se pojavila na ulicama Njujorka u jarkom i šarenom outfitu – svemu što je suprotno suptilnom i onome u čemu smo inače navikli da je viđamo. Nekadašnja pop zvezda ponela je neon svetle nijanse u kombinaciji boja koju je retko ko poneo još od 2013. godine.

Vibrantno crveni top uparila je sa jarko žutim pantalonama – sa sopstvenim potpisom na oba komada. Zatim je smeli outfit dovršila jarko zelenom Botega Veneta torbom. Trio (neočekivanog spoja) boja učinio je da izgleda kao da je kročila iz 2011. godine, iako je elegantna silueta odeće doprinela modernom look-u.

Za slučaj da ste zaboravili, neon boje dobile su na značaju početkom 2010. godine, kada su modne kuće poput Raf Simonsa, Prade i Gučija, u svojim kolekcijama isticali look-ove sačinjene od jarko žute i ljubičaste u jednom outfitu. I sama Viktorija eksperimentisala je sa jarkim bojama u svojim kolekcijama za proleće/leto 2012 – doduše u prigušenijim tonovima.

Neon komadi, bili su trend koji se rasplamsao brzo, ali istom brzinom i ugasio – trajao je svega nekoliko sezona. Međutim, polako se vraća u modu, što smo primetili i na pistama, u najnovijim kreacijama Luj Vitona, Valentina i Botege – i čini se da je Posh naklonjena ovom modnom pokretu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lili N (@liliennestyle)

Jeste li spremni za povratak neon nijansi? Možda kanališete Viktoriju u sebi i razmislite o tome da u svoj izgled uvrstite jednu – možda dve – vibrantne boje. Tri, ako se usuđujete.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović