Ovako izgleda custom made Birkin tašna od 48.000 dolara za devojčicu od tri godine

Ukoliko mislite da je nemoguće da trogodišnja dete mašta o brendiranim tašnama, u pravu ste.

Sve što je Kulture Kiari Cephus želela da joj majka kupi za rođendan, jeste tašnica u pastelnim tonovima sa ilustracijom duge, koju je videla u lokalnom tržnom centru. Međutim, Cardi B imala je drugačiju ideju.

Reperka je nazvala Michelle Berka – presedavajućeg čoveka firme Privé Porter (najvećeg izvoznika Hermes tašni u svetu) i zatražila od njega custom made model omiljene joj birkinke, ali u mini varijanti sa 30.000 raznobojnih kristala različitih veličina, koji bi verodostojno prikazali ilustraciju duge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Proces kreiranja, usavršavanja ideje, sprovođenje u delo, te samo implementiranja dezena na mini formu Birkin tašne u pastelno žutoj nijansi, trajao je nedeljama.

“Popularnost Birkin tašne ne jenjava, veliki broj žena poseduje makar po jednu u svojoj kolekciji, što dovodi do toga da naše najveće kolekcionarke žele da imaju nešto što nema niko drugi – tako dolazi do direkte saradnje sa samim kupcima i specijalnim custom made modelima poput ovog”, objasnio je Michelle Berk.

Ovaj poseban model tašne koji je dizajniran specijalno za treći rođendan reperkine ćerke, zapravo je druga Birkin tašna u posedstvu male Kulture Kiari Cephus. Svoju prvu mini birkinku u pink boji, dobila je od oca za drugi rođendan.

Neobični pokloni za dete izazavli su naravno burne reakcije, ali Cardi B (koja je velika ljubiteljka Birkin tašni I poseduje zavidnu kolekciju istih) imala je spreman odgovor.

“Da, naravno da je deci u tom uzrastu stalo samo do slatkiša i igračaka, to je ono što za čim žude. Međutim, deca poznatih idu u restorane sa svojim roditeljima, na događaje sa crvenim tepisima. I ako mama i tata na takvim mestima izgledaju kao zvezde, zašto ne bi i njihovo dete?”, obrazložila je poznata reperka.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia