Ovih 5 letnjih komada morate imati u svom garderoberu!

Da li ste u toku sa trendovima koji će obeležiti ovo leto? Ukoliko niste, prava je prilika da se upoznate sa novom Sport Vision kolekcijom! Poželite dobrodošlicu letu u velikom stilu i svoj garderober upotpunite komadima iz njihove letnje ponude

Mint nijanse su must ovog leta

Nike haljina izrađena od pamuka, u formi produžene haljine, dovoljno udobna i neobavezna, jedan je od favorita u sportskim odevnim kombinacijama. Bilo da je nosite kao haljinu ili u mixu sa trendi biciklističkama, vaš summer look odisaće pastelnom plavom koja je na samom vrhu letnje palete tonova!

Omiljeni modni dodatak

Omiljeni aksesoar u vrelim letnjim danima je definitivno The North Face kačket. Reč je o uniseks modelu koji ima nešto širi prednji deo, zbog čega se stavlja u kategoriju popularnih Trucker kačketa. Ovog leta, budite dovoljno maštovite i ponesite ga uz maxi floralnu haljinu i pokažite svima kako sjajno baratate različitim stilovima!

Think pink!

Under Armour Favorite ženska torba za trening u vibrantnoj pink nijansi je komad koji ćete nositi iznova i iznova! Izrađena je od izdržljivog materijala koji sadrži Storm tehnologiju, sa dugotrajnim završnim slojem koji joj pruža vodootpornost. Prostrana je i veoma praktična da u nju spakujete sve što vam treba za jedan aktivan letnji dan! Neka to bude jedini ružičasti komad koji ćete poneti, kako biste akcentovali ceo look.

Igra valera

Ellesse Candy, kao neizostavan komad ovog leta oduševio nas je dinamičnom igrom valera! Udobne i praktične, ispratiće sve vaše letnje avanture! Ne propustite priliku da pogledate i kompletnu ponudu papuča na ovom linku.

It’s swim season!

U potrazi ste za savršenim bikinijem, koji će vas osvojiti na prvi pogled? Ovaj adidas model je sve što vam treba ovog leta! Logomanija je jedan od vodećih trendova već nekoliko sezona, stoga omiljeni sportski logo nosite sa ponosom!

Letnja kolekcija poznatih brendova dostupna je u svim Sport Vision prodavnicama i online shop-u. 

PROMO