Ovo će biti najprodavaniji Zara kombinezon za prolećnu sezonu

Kombinezoni su bili ključni prošle godine, a verujemo da će njihov trend potrajati i ove godine. Pronašli smo u Zari najlepši i ovaj komad će trijumfovati u prolećnoj sezoni.

Mi volimo kombinezone, ali modeli koji simuliraju radna odela, su nam posebno dragi. Ako ste mislili da su prošle godine bili prolazan trend, varate se. Zato što Zara nastavlja da se kladi na ovu vrstu odeće više nego ikad i mi je savršeno razumemo.

Pronašli smo jedan model ove sezone za koji smo sigurni da će biti trend ovog proleća. Peščano je bež boje i trenutno je dostupan u svim veličinama kao deo nove kolekcije.

Košta 4.990 dinara i ima pojas koji je vezan u struku i čini ovaj kompletni odevni predmet veoma stilskim. 2020. godine saznali smo da bi lekcija iz stila trebalo da bude udobna zbog okolnosti, a ove godine će se lekcije o udsobnosti i funskcionalnosti nastaviti.

Ovaj kombinezon se može savršeno kombinovati sa sportskom obućom ili masivnim čizmama. Tkanina je prilično čvrsta i topla, tako da se može nositi i sada u kombinaciji sa kaputom ili kasnije u proleće sa kratkom laganom jaknom i patikama.