Ovo je dokaz da udobna obuća može da bude u trendu!

Vodeće svetske kuće mode istovremeno u svojim kolekcijama predstavljaju modele salonki s vrtoglavim platformama kao i štikle s optimalnim, udobnim potpeticama do 7 cm. Iako su godinama ignorisane od strane svetskih modnih vođa, niske potpetice vraćaju se i lepše su nego ikada. Donosimo vam naš izbor udobnih cipela niskih potpetica i ravne modele sa zanimljivim zaokretima koje smo pronašli u Deichmannu.

Štikle u kojima možete da plešete celo veče

Sve više modnih stručnjaka uviđa važnost udobnosti, kao i činjenicu da kada se osećamo dobro i izgledamo dobro. Cipele potpetica do 7 cm zapravo su jedan od najudobnijih modela koje žena može da nosi jer ne štete stopalu i omogućuju lagan korak tokom celog dana. Ako ste do sada sumnjali u nosivost i stilizovanje ovakvih cipela, već jedan pogled na prelepe modele koje smo pronašli u Deichmannu razuveriće vas i inspirisati na prolećni šoping. Papuče na petu, slingback cipelice koje ovog proleća dolaze u više trendy boja te stabilne block potpetice odišu profinjenošću i seksepilom kakav teško mogu nadmašiti i najviše, iglene štikle. 

Povratak u mladost

Loaferice su svoj povratak na sami vrh svetske modne scene doživele tokom prethodnih godina, kada je naglasak pri odevanju sve češće stavljan na udobnost, a povratak stila 90-ih godina zaživeo svoj novi život. Loaferice nas podsećaju na stylinge zvezda tinejdžerskih TV serija pa nije ni čudo da njihovo kombiniranje svakom outfitu donosi dozu mladalačke razigranosti. U Deichmannu vas čekaju različiti modeli chunky loaferica kao stvorenih za nošenje sa razigranim soknama, u kombinaciji sa širokim farmerkama ili laganim haljinama cvetnih uzoraka. Uz par loaferica, lako je pratiti korak s trendovima. 

Moguće je – baletanke koje izdužuju siluetu!

Osim potpetica različite visine, ovo proleće donelo nam je i povratak jedne od najkontroverznijih vrsta ženske obuće – baletanki. Iako smo im u prošlosti zamerali to što žensku nogu vizualno skraćuju, dizajneri su se dosetili kako zaobići glavnu zamku baletanki, pa sada na policama trgovina Deichmann možete pronaći baletanke špic vrha koje izdužuju vašu figuru. Tu je i velik izbor neutralnih nijansi i baletanki u boji kože koje neće ometati vašu siluetu.

Najudobnije modele cipela za celodnevno nošenje potražite u najbližoj Deichmann prodavnici i uživajte u bezbrižnom proleću. Ponudu Deichmanna možete istražiti na zvaničnim stranicama.

PROMO