Ovo su topovi zbog kojih ćemo želeti da leto duže traje!

Izrezi na stomaku, mikro minići, cipele na platformu i pantalone na kukovima dominantni su trendovi proleća i leta za 2022. koji služe kao ljubavno pismo telu.

Nova modna era, čiji smo svedoci, nije samo puko izlaganje kože zarad efekta šoka. Naprotiv, ona najavljuje intuitivniji, promišljeniji pristup ljudskom telu. Kao svedočanstvo o strateškoj umetničkoj formi elgantnog otkrivanja kože, modna industrija dala nam je idealno rešenje u vidu topova u formi razigrane i senzualne siluete.

U nastavku vam predstavljamo 7 letnjih aiutfita u kojima ćete zablistati.

Klasik za noć

Top u crnoj boji, sa vezivanjem oko vrata, fantastičan je herojski komad kada su noćni izlasci u pitanju. Oštri kroj blejzera, pantalone i potpetice idealna su dopuna ovog efektnog komada ukoliko imate za cilj da nepogrešivo zablistate u noćnom izlasku.

Retrofuturizam za dobro raspoloženje

Ukoliko želite da ponesete komad koji se odnosi na prošlost, opredelićete se za top čiji je dizajn zasnovan na modelu prsluka iz sedamdesetih godina. Birajte inherentno retro uz dinamične kolorite za pozitivan uticaj i rast dopamina u letnjim mesecima.

Dan na plaži

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claire Most (@claire_most)

Bilo da vam je potrebna odeća za plažu, ili samo maštate o peščanom bekstvu, top bez rukava je savršen element da upotpunite vašu okeansku fantaziju. Živopisna nijansa mandarine jedan je od vodećih trendova predstojeće sezone.

Nežna romansa

Istražite svestranost ovog romantičnog komada, koji možete stilizovati sa bilo čim, od farmerki do veoma elegantne suknje.

Subverzivna estetika

Neočekivanu formu stilski smirite kombinujući top uz pantalone muškog kroja u tamnijoj nijansi.

Stilska akvizicija

Ako vam nije prijatno da prikazujete kožu, ili pak ne znate šta da obučete tokom prelaznih dana, postićićete uspeh ukoliko birate kombinaciju koja zahteva promišljeno stilizovanje. Igrajte se proporcijama, materijalima, bojama i šik efekat neće izostati.

Sportski trenutak

Bela bluza u kombinaciji sa plisiranom suknjom, uz par belih patika, predstavlja idealnu početnu tačku za igru sa sportskim teniskim trenutkom. Međutim, svoj reket ostavite kod kuće.

Priredila: M. Kitić
Foto: Instagram / Profimedia