Jednostavna elegancija Pamele Anderson

Nakon što je snimljena serija o životu Pamele Anderson i Tomi Lija, 54-godišnja glumica ponovo dospeva u sam centar medijske pažnje. Ne samo da je objavila da će za Netflix snimiti dokumentarac u kom će ispričati svoju (pravu) verziju priče, već radi i na novim angažmanima u sopstvenom maniru, pa će tako debitovati na Brodveju, u predstavi “Čikago”, kao Roksi Hart.

Novi projekti, praktično su izvukli Pamelu na ulice, a njena old fashion elegancija nije mogla proći nezapaženo. Upravo u jednom takvom stajlingu viđena je juče na ulicama Njujorka, noseći belu raskopčanu klasičnu košulju, uvučenu u bež pantalone dubokog struka i ravnih, širokih nogavica. Na nogama je imala super-moderne transparentne sandale, koje su otkrivale grizmino crven pedikir, uparen sa manikirom.

Modnim detaljem – bisernom ogrlicom, potvrdila je povratak ovog retro trenda iz 90-ih, kao i njegovo uklapanje uz outfit dnevne varijante. Izgled je zaokružila crnom tašnicom, dok je svoju prepoznatljivo platinasto-plavu kosu, voluminoznih talasa, prebacila u jednu stranu.

Da li je još jednom potvrdila status seks-bombe? Proverite u našoj galeriji.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.