Penelope Kruz upravo je imala svoj la dolce vita momenat u Parizu

Vanvremenska žena!

Penelope Kruz poznata je po tome, što nam pored sjajnih uloga u nagrađivanim filmovima, isporučuje nezaboravne outfite na crvenom tepihu. Devedesetih se često pojavljivala u krojevima koji grle figuru i slip haljinama. Međutim, poslednjih godina razvila je “more is more” pristup modi, sa preferencijama za voluminozne siluete ukrašene raskošnim detaljima. Njeno najnovije pojavljivanje potvrđuje njenu sklonost ekstravaganciji.

U Parizu, na Lancome x Louvre događaju – kojem su prisustvovale i Keli Roland, Amanda Sejfrid i Izabela Roselini – glumica je kombinovala pariski šik sa klasičnom italijanskom estetikom. Penelope je nosila crni prozirni čipkani bodi golih ramena iz modne kolekcije Giambattista Valli za jesen/zimu 2023, koji ima sve elemente koje biste i očekivali od Valli kreacije.

Nežna čipka ukrašena je šljokicama, tu je i crna mašna na grudima i plisirana satenska suknja koja se spušta sa bokova. Penelope je sve to dopunila parom visokih platformi od crnog somota Christian Louboutin, crnom satenskom torbom sa upadljivim srebrnim detaljima i dijamantskim minđušama.

Dok je naked oblačenje imalo svoj trenutak 2022. godine, španska diva svojim teatralnim stajlingom na crvenom tepihu pokazuje da još ima prostora za dalje eksperimentisanje rizičnim trendom.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.