Penelope Kruz, Vanesa Paradi i drugi odabrani gosti modne revije Chanel

Muze francuske kuće koje su imale sreće da predivnu reviju vide svojim očima.

Svi koji su bar jednom u životu imali sreće da lično prisustvuju reviji Chanel u Grand Palaisu (a takvih je mnogo iz sveta mode) verovatno su danas neverovatno žudeli gledajući reviju na ekranima pametnih telefona ili računara.

Revija mode u ikoničnim enterijerima ukrašena za ceremoniju venčanja cvetnim paviljonima i mekom pariskom svetlošću, koja upečatljivo „živi“ samo u ovom gradu. Istorijski film Antona Corbijna zaista je na neverovatan način postao teleportacija u Pariz.

Nekoliko gostiju je uspelo svojim očima da vidi ikoničnu prolećnu reviju visoke mode – govorimo, naravno, o ambasadorima Chanela. Žene su sedele na izrezbarenim stolicama u prostranoj sali, poštujući sve mere bezbednosti. Čak su i Vanesa Paradi i Lili-Rouz Dep, sledile ograničenja. Odabrani gledaoci uključuju Penelope Kruz, Marion Kotjard, Šarlota Kaziragi, Karolin de Megre, Joana Prajs i Alma Jodorovski. A u samom finalu revije, predviđajući izlazak (tačnije, odlazak na snežno belom konju) neveste u venčanici, slobodna mesta u sali zauzeli su sami modeli koji učestvuju u reviji.

Duh slavlja i nepodnošljiva lakoća širenja sve do Rue Cambon, „nultog kilometra“ za brend, gde su snimljeni zakulisni snimci u prostoru voljene kuće velike Mademoiselle u pozadini ogledala i stepeništa.