Pidžama kao slučajni trend koji je obeležio 2020. godinu

Često se čuje izraz „moda se ponavlja“. Svi se prisećaju look-a vrelih devedesetih ili osamdesetih, a neki modni komadi doživljavaju reinkarnaciju, iako možda to nisu zaslužili. Žene se sa nostalgijom sećaju vremena kada su važila druga modna pravila ili se slatko nasmeju kada se sete šašavih trendova poput naramenica. Kada bi vas neko pitao za dvadesetak godina:

 – Šta se nosilo 2020. godine?

Šta biste mu odgovorili? Potpuno neočekivano, do određene granice i frapantno, odgovor bi mogao da bude:

  • Pidžama!

Ruku na srce, koliko ste poslovnih sastanaka proveli u donjem delu pidžame, ali sa košuljom i ful šminkom gore? Čak i ako niste u ovoj grupi, verujemo da su noći mnogo lepše kada ste ušuškani u omiljenoj pidžami.

Sobne papuče su zamenile štikle, a niko se naročito ne buni zbog messy stila koji je zavladao svetom tokom burne 2020. godine.

Čak i kada su prošli meseci od policijskog časa, ostala je navika da se ležerno oblačimo, a da u pidžamama sedimo dok ne budemo primorani da skoknemo do grada. U ime narednih dana koji će se (vrlo verovatno) provesti kod kuće i u porodičnom okruženju, izdvajamo pidžame koje biste mogli da nosite. Iako ste kod kuće, možete biti šik i možete se osećati savršeno u svojoj koži!

Uz to, pidžama može biti idealan novogodišnji poklon za sve one koji vole da vreme provedu ukutkani u svoj dom.

Primećujemo da se u ormare vraćaju satenske pidžame, ali ukoliko taj trend nije blizak vašem srcu, zavirite u galeriju i pronađite komad za svoje ili slatke snove onoga koga biste oduševili ovakvim poklonom!