Pin-up star: Garderobu inspirisanu stilom Amy Winehouse sada možete kupiti i u Beogradu

Svojom novom kolekcijom Fred Perry nastavlja da doprinosi fondaciji Ejmi Vajnhaus, podržavajući vitalni rad dobrotvorne organizacije.

Ejmi Vajnhaus postala je vanvremenska ikona stila ubrzo nakon što je osvojila scenu 2003. godine. Uz malu pomoć svoje prepoznatljive visoke punđe i prenaglašenog ajlajnera, njeni pin-up outfiti postali su nepresušan izvor inspiracije za imitiranje Ejmine jedinstvene retro estetike.

Zvezda je bila toliko posvećena svom upečatljivom izgledu, da je retko bila viđena u bilo čemu drugome. Obožavala je Fred Perry majice u svim bojama, koje je nosila najčešće sa sortsevima, kao i gingam dezen na svojim uskim, pin-up haljinama i pantalonama, koje bi ponekad spajala sa velikim minđušama ili ogrlicama od perli.

Istovremeno moderan i old-school, njen jedinstven stil, nije bilo lako iskopirati na našim prostorima, sve do dolaska Fred Perry kolekcije u Bpolar radnju, kojom je brend nastavio da slavi čuvenu pop zvezdu, donoseći nam prepoznatljive pin-up siluete viđene do tada samo u garderoberu ikone Ejmi Vajnhaus.

Svojom novom kolekcijom Fred Perry nastavlja da doprinosi fondaciji Ejmi Vajnhaus, podržavajući vitalni rad dobrotvorne organizacije. Ukorenjena u originalnom dizajnu, saradnja sa fondacijom slavi večno nasleđe ikone!

Pronađite svoj omiljeni komad u Bpolar radnji ili na sajtu bpolar.rs

Foto: Promo, Profimedia