Pletene sandale – hit predstojeće sezone

Dizajn, inspirisan jednim od najomiljenih brendova među influenserima, stigao je u svojoj najboljoj niskobudžetnoj verziji.

Proleće još nije stiglo, a već imamo neograničen broj odevnih komada i aksesoara koje želimo u svom ormaru. Instagram je sjajno sredstvo za praćenje trendova i videli smo da su papuče „mule“ snažno nametnute na ulicama širom sveta.

Bottega Veneta je postao znak identiteta street style zvezda, a papuče sa visokom potpeticom i kožnim pletenicama postale su hit među devojkama na ulicama svetskih metropola. Njihova cena je 1.000 evra (tačnije 990 evra), a očigledno da svi smrtnici ne mogu da priušte par u ormaru.

Street style postavlja trend i određuje šta postaje virusno, a šta ne, naravno. Gledajući šta kažu ulice,  Stradivarius brend je odlučio da nam ponudi slične sandale ali u jeftinoj verziji, naravno. Cena sandala je 29,99 evra i gotovo je nemoguće odoleti im.

Za sada ne znamo da li će uskoro biti više boja, danas ih možete pronaći u tri boje: bež, svetlo plava i zelena. Najtraženije su bež, koje pristaju svemu, ali plave i zelene se takođe savršeno kombinuju sa prolećnim haljinama. Uz to, imaju samo pet centimetara pete, što će nam nesumnjivo omogućiti da ih nosimo 24/7.

Koja vam je boja omiljena?

grazia.es