Pogledajte novu Rabanne x H&M kolekciju i izdvojite svoje favorite na vreme

Rabanne x H&M kolekcija oslanja se na kultne kreacije pokojnog osnivača kuće Paco Rabanne iz 1960-ih, stavljajući u fokus futuristički dizajn sa inovativnom zanatskom veštinom kreativnog direktora Juliena Dossena. Kolekcija Rabanne H&M donosi revolucionarni stil namenjen plesnom podijumu i nekoj novoj dimenziji, a u prodaji će se naći od 9. novembra i to u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj kao i na internet stranici hm.com.

Ključni komadi za žene uključuju metalik mrežaste haljine inspirisane Rabanne arhivom kao i romantične haljine od šifona ukrašene cirkonima, kao i leopard printom. Za muškarce, tu su srebrna odela oštrog kroja i metalne, mrežaste majice. Što se tiče modnih dodataka, kolekciju čine savremene interpretacije Rabanne metalnih, mrežastih torbi, zajedno sa čizmama u Vestern stilu i papučama sa šljokicama.

Kolekcija je izrađena od dugotrajnih, visokokvalitetnih tkanina, sa vrhunskim kvalitetom  kože i vune kao deo modnih dodataka, odeće, odela i trikotaže. Po prvi put za H&M i Rabanne, kultni metalni, mrežasti delovi sadrže i reciklirani i konvencionalni metal. Ukrasi takođe sadrže reciklirane PET šljokice i kamenčiće od recikliranog stakla.

H&M je bio pionir u oblasti modne saradnje sa dizajnerima koja je započela 2004. godine sa poznatim Karlom Lagerfeldom. Od tada je H&M sarađivao sa nekim od najvećih imena industrije, uključujući Versace, Comme des Garcons, Balmain , Maison Margiela, Stella McCartney i nedavno Mugler, sa ciljem da visoku modu učine dostupnijom.

promo