Pogledajte preporuku Sare Jo za najblistavije praznične zabave!

Prodavnice su već preplavljene neodoljivim haljinama, suknjama i topovima za sve vrste prazničnih žurki koje nas očekuju sa dolaskom zime, a mi smo pronašli idealne modne dodatke koji će da se savršeno uklope u vaš praznični stajling.

Šljokice, kristali i aksesoari od zlata i srebra neizostavni su dodatak svim proslavama koje nas očekuju tokom prazničnih dana. Ovi blistavi dodaci posebno lepo izgledaju na cipelama i torbicama, a volimo ih i jer uz dodatak ovakvih cipela i torbi, čak i najjednostavniji outfit može odmah postati svečan, luksuzan i glamurozan. Ambasadorka brenda Sara Jo pronašla je upravo takve modne dodatke u Deichmannu!

Neočekivano glamurozno izdanje u braon boji

U Deichmannu pronađite sve što vam je potrebno da svaki prijem ili proslavu ove zime pretvorite u nezaboravnu, blistavu noć! Ove zime biramo ponešto drugačije odevne kombinacije, a inspirisani izgledom Sare Jo, sigurno ćemo u prodavnicama potražiti savršeno skrojeno odelo u blistavoj nijansi. Uz tako efektnu boju i kroj, sve što vam treba je par elegantnih potpetica sa dodatkom zlata kakve smo pronašli u Deichmannu. Ove neodoljive salonke podjednako će dobro pristajati u posebnim prilikama, a možete ih nositi i u svakodnevnoj verziji. Na policama Deichmanna našli smo i savršenu tašnu u istoj neodoljivoj nijansi braon.

Elegancija dostojna crvenog tepiha

Ako za svoje praznično izdanje poželite asocirati duh Holivuda, posegnite za obaveznim modnim aksesoarom poput beskrajno elegantnih crnih salonki vrtoglave potpetice i elegantnom tašnom. Glamurozna duga haljina najbolji je odabir za raskošnu žurku, ali ova kombinacija aksesoara odlično će da izgleda i s mini suknjom, hlačama ili haljinama s uzorkom. Deichmann je savršena destinacija ako ove zime tražite bezvremensku, klasičnu eleganciju.

Fatalno izdanje za toplo veče

Kancelarijske zabave, izlasci ili doček Nove godine zahtevaju eleganciju, a ujedno su i savršena prilika da u svoj stajling ugradite vesele elemente poput šljokica i sjajnih materijala. Sara Jo je odabrala blistavu haljinu za svoj stajling, a odgovarajuća crna tašna i par neverovatno cool crnih kožnih čizama savršeno joj pristaju. Inspirišite se izgledom jedne od najpoznatijih trendseterki u regionu i potražite svoj par crnih čizama i neodoljivih modnih dodataka u Deichmannu.

U obližnjoj prodavnici Deichmann potražite neodoljive modne dodatke koji će svaku prazničnu proslavu pretvoriti u zabavu dostojnu holivudskih filmova. Predmeti iz zimske kolekcije osvojiće vas na prvi pogled i motivisati da planirate najuzbudljivije praznične žurke ove zime!

Istražite kolekcije na zvaničnom sajtu Deichmann!

Foto: Promo

Tekst: Promo